Vi starter ny sæson 11/9-2021 – Kom og vær med…

Så skyder vi en ny efterårssæson igang 🥳Vi starter op allerede den 11/9 og hveranden lørdag frem til den 4/12-21. stadig fra kl. 10:00 til 12:00 men ikke på samme lokation. Vi har afventet nye lokaler – og har på lørdag valgt at benytte “Blå Sal i Hus 7” på Frb. Skole. Hvis der er behov for nogle af vores elever deltager Online, så lad os vide det, så vi kan facilitere det via samme link og system som under Corona.

Medlemskabet koster 300.- for en sæson og vi glæder os til at se rigtig mange. (Praktikken omkring selve tilmeldingen sendes ud efter på lørdag – første gang er altså en gratis “Velkomst / Prøve time”…). Vi vil over den næste uges tid reklamere lidt for nye medlemmer – så giv gerne venner og kammarater besked om sæsonstart. Det er gratis at prøve – så medbring gerne en ven 😉

Vi glæder os til at se jer.

Tilmeld dig vores Facebook Gruppe her : https://www.facebook.com/groups/CodingPiratesSoroe